Corticoterapia In Neurologie

Corticoterapia In Neurologie - Constantin Popa
Pret: 6,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCorticoterapia In Neurologie
Comanda acum "Corticoterapia In Neurologie - Constantin Popa" de pe libraria ishop la pretul de 6,50 lei
Descriere carte:
La peste 50 de ani dupa introducerea in pratica medicala a corticoterapiei, glucocorticoizii sunt astazi indispensabili in numeroase domenii terapeutice.

In domeniul neurologiei nu putem apela intotdeauna la regulile de consens, nici, din pacate, la medicina bazata pe dovezi; suntem obligati de unul sau mai multe din mecanismele bolii - cu aparitie episodica sau neasteptata - sa eliminam cat mai rapid din evolutia unei boli neurologice edemul sau inflamatia, de exemplu, cu ajutorul corticoterapiei, pe o perioada limitata de timp.

Lucrarea de fata abordeaza principalele afectiuni neurologice in care se utilizeaza corticoterapia la ora actuala, atragand atentia asupra importantei din ce in ce mai mari pe care o capata utilizarea metilprednisolonului in doze mari, cel putin in scleroza in placi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Corticoterapia In Neurologie
Cartea Corticoterapia In Neurologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Corticoterapia In Neurologie - Constantin Popa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Afectiunile neurologice pe intelesul tuturor - Robert Radu Mateescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Neurologie
Robert Radu Mateescu
6,17 lei
Ghiduri De Diagnostic si Tratament In Neurologie - Coordonator Stiintific: Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Neurologie
Coordonator Stiintific: Prof. Dr. Ovi...
29,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NeurologieCarti recomandate din categoria Neurologie