Corby Flood

Corby Flood - Paul Stewart, Chris Riddell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCorby Flood
Comanda acum "Corby Flood - Paul Stewart, Chris Riddell" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Recomandat celor cu varsta peste 10 ani.

Corby Flood este cel de-al doilea roman din seria Aventuri din Taramuri Indepartate (din care mai fac parte volumele Fergus Crane, Ed. Nemira, 2008, si Hugo Pepper ) si a fost distins cu Premiul Gold Smarties in 2004.

Corby Flood pleaca, impreuna cu familia ei, intr-o croaziera. Insa pe corabia S.S. Euphoria, pe care s-au imbarcat, nimic nu mai functioneaza cum trebuie, iar echipajul este de-a dreptul disperat. Auzind un cantec venind din cala, Corby se hotaraste sa inceapa o investigatie, curioasa sa afle cine sunt personajele stranii de pe vapor. Astfel afla Corby de confreria clovnilor cu palarii verzi, de pasagerul din cabina 21 care nu vorbeste deloc sau de cuplul care vorbeste dar din vorbele carora nu pricepe nimic. Si mai descopera ca in unele tari corabia nu mai face escala. Straniu!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Corby Flood
Cartea Corby Flood in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Corby Flood - Paul Stewart, Chris Riddell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea junglei - Rudyard Kipling Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Rudyard Kipling
7,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura