Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume)

Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume) - Neale Donald Walsch
Pret: 29,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume)
Comanda acum "Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume) - Neale Donald Walsch" de pe libraria ishop la pretul de 29,45 lei
Descriere carte:
Conversatia pe care Neale Donald Walsch o poarta cu Dumnezeu este inclusa in sase volume si inca nu s-a terminat! Cele sase volume sunt: Conversatii cu Dumnezeu, vol. I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de gratie.

Din toate cartile se revarsa asupra noastra, a cititorilor, o dragoste nelimitata si neconditionata cu care Dumnezeu ne invaluie in permanenta. Aceasta iubire a lui Dumnezeu ne face sa intelegem ca nu suntem singuri si exemplifica, mai mult decat orice, vorbele spuse in Noul Testament (Ioan X, 30): Cu totii Una suntem.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume)
Cartea Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit (3 volume) - Neale Donald Walsch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sf. Ioan Iacob, Sihastrul Roman De La Hoseva - Bistriteanul Irineu Pop Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Bistriteanul Irineu Pop
4,36 lei
Fabula mistica - Michel de Certeau Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Michel de Certeau
9,31 lei
Confesiuni. - Sf. Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Sf. Augustin
57,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie