Conversatii Decisive

Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConversatii Decisive
Comanda acum "Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Aventura in lumea comunicarii continua. E timpul sa avem conversatii decisive, piatra de hotar a interactiunilor cu semenii nostri.
O discutie intre doua sau mai multe persoane, in care 1. interesele sunt mari, 2. opiniile difera si 3. atmosfera emotionala este incarcata, iata ce este o conversatie decisiva. Autorii, cercetatori si voci bine cunoscute in domeniul eficientei organizationale si al leadershipului, au descoperit ca relatiile, carierele, institutiile si comunitatile puternice au aceeasi sursa de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu inalt grad emotional si mize mari. Indivizii cei mai influenti, care pun lucrurile in miscare si, in acelasi timp, isi construiesc relatii, sunt cei ce stapanesc arta conversatiilor decisive.
Oamenii care poarta in mod obisnuit conversatii decisive si o fac bine sunt capabili sa exprime opinii controversate sau chiar riscante intr-un mod care sa-i faca auziti. Sefii lor, colegii, cei implicati direct ii asculta fara a trece in defensiva sau a se infuria.
Pe plan profesional si personal, nu mai trebuie sa alegeti intre a fi cinstit si a fi eficient. Nu trebuie sa alegeti intre sinceritate si cariera. Pentru ca puteti invata cum sa obtineti un control emotional superior in situatiile limita, puteti transforma frustrarea si furia in dialog si obtine siguranta care mentine fluxul comunicarii, devenind convingatori fara a fi nevoie sa va impuneti agresiv.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conversatii Decisive
Cartea Conversatii Decisive in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul despre relatiile publice. Editia a II-a - Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean Kruckeberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean...
61,70 lei
Dictionarul Jurnalistului De Radio - Radut Balbaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Radut Balbaie
24,75 lei
Negocierea Cu Moartea - Margaret Atwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Margaret Atwood
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare