Conversatii Decisive

Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConversatii Decisive
Comanda acum "Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Aventura in lumea comunicarii continua. E timpul sa avem conversatii decisive, piatra de hotar a interactiunilor cu semenii nostri.
O discutie intre doua sau mai multe persoane, in care 1. interesele sunt mari, 2. opiniile difera si 3. atmosfera emotionala este incarcata, iata ce este o conversatie decisiva. Autorii, cercetatori si voci bine cunoscute in domeniul eficientei organizationale si al leadershipului, au descoperit ca relatiile, carierele, institutiile si comunitatile puternice au aceeasi sursa de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu inalt grad emotional si mize mari. Indivizii cei mai influenti, care pun lucrurile in miscare si, in acelasi timp, isi construiesc relatii, sunt cei ce stapanesc arta conversatiilor decisive.
Oamenii care poarta in mod obisnuit conversatii decisive si o fac bine sunt capabili sa exprime opinii controversate sau chiar riscante intr-un mod care sa-i faca auziti. Sefii lor, colegii, cei implicati direct ii asculta fara a trece in defensiva sau a se infuria.
Pe plan profesional si personal, nu mai trebuie sa alegeti intre a fi cinstit si a fi eficient. Nu trebuie sa alegeti intre sinceritate si cariera. Pentru ca puteti invata cum sa obtineti un control emotional superior in situatiile limita, puteti transforma frustrarea si furia in dialog si obtine siguranta care mentine fluxul comunicarii, devenind convingatori fara a fi nevoie sa va impuneti agresiv.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conversatii Decisive
Cartea Conversatii Decisive in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conversatii Decisive - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron Mcmillan, Al Switzler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Urca pana-n varf vorbind ! - Kevin Hogan Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Kevin Hogan
17,00 lei
Comunicare, Relatii Publice si Globalizare - Adela Rogojinaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Adela Rogojinaru
31,50 lei
Cum sa devii un bun PR - Moi Ali Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Moi Ali
17,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare