Controverse actuale in fiscalitate Comentarii si solutii

Controverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii - Patroi Dragos , Biris Gabriel
Pret: 39,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roControverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii
Comanda acum "Controverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii - Patroi Dragos , Biris Gabriel" de pe libraria ishop la pretul de 39,80 lei
Descriere carte:
Cartea aceasta nu este o carte scrisa din carti, nici o simpla insiruire de articole de lege sau alte acte normative. Desi structurata si conceputa pe termenii tehnici din domeniul fiscal si cu trimiteri la aspecte fiscale relevante, "de profunzime", prezenta lucrare este scrisa "cu suflet" si, tocmai de aceea, pe alocuri contine si tente ironice.

Deoarece suntem doi autori cu un background si o experienta practica oarecum diferite, este logic ca fiecare dintre noi a avut temele lui "de suflet"; totusi ne exprimam speranta ca am reusit sa realizam impreuna o lucrare cu un continut unitar si coerent, iar, in urma lecturarii ei, o parte dintre cititori se vor regasi (din pacate!) intr-unul din cazurile "mai delicate" descrise. Datorita perioadei pe care o traversam si care presupune o existenta "mai zbuciumata" a legislatiei fiscale, cu un caracter extrem de "dinamic", facem precizarea ca prezenta lucrare a avut in vedere textele de lege publicate in Monitorul Oficial pana la data de 10 martie 2011.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Controverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii
Cartea Controverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Controverse actuale in fiscalitate Comentarii si solutii - Patroi Dragos , Biris Gabriel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legea evaziunii fiscale - Ionescu Diana Maria , Minea Mircea Stefan , Costas Cosmin Flavius Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Ionescu Diana Maria , Minea Mircea St...
14,25 lei
TVA intracomunitar. Frauda carusel. Rambursarea TVA - Patroi Dragos , Cuciureanu Florin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Patroi Dragos , Cuciureanu Florin
18,90 lei
Contenciosul Fiscal - Fanu-Moca Adrian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Fanu-Moca Adrian
34,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal