Contractul de mandat in dreptul privat intern

Contractul de mandat in dreptul privat intern - Rosu Claudia
Pret: 22,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContractul de mandat in dreptul privat intern
  • Autor: Rosu Claudia
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept civil
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 978-973-115-412-1
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 280
  • Format carte:
Comanda acum "Contractul de mandat in dreptul privat intern - Rosu Claudia" de pe libraria ishop la pretul de 22,70 lei
Descriere carte:
Lucrarea ?Contractul de mandat ?n dreptul privat intern? este o monografie consacrata contractului de mandat civil si comercial.Datorita unor aspecte comune existente ?ntre mandatul civil si comercial, cum sunt: modul ?n care mandatarul ?ncheie actele juridice, caracterele juridice, conditiile de validitate, principala obligatie a mandatarului, ?ncetarea contractului, este realizata o paralela ?ntre cele doua contracte, prin evidentierea asemanarilor dintre ele. Cu toate acestea, sunt contracte distincte, motiv pentru care sunt reliefate si caracteristicile distinctive, cum sunt: obiectul contractului, caracterul oneros sau gratuit al contractului, raspunderea mandatarului, reprezentarea,  puterile mandatarului, modul de formare a contractului si obligatia de a plati dob?nzi.
Datorita specificului contractului de mandat, un capitol este consacrat  aplicatiilor mandatului ?n dreptul civil, ?n dreptul procesual civil, ?n dreptul familiei si ?n dreptul comercial  
Ultimul capitol este destinat c?torva aspecte practice referitoare la mandatul verbal si mandatul tacit, care au determinat hotar?ri si opinii diferite, precum si solutia care ar trebui adoptata ?n fiecare caz ?n parte.    
?n finalul lucrarii, se desprinde concluzia ca mandatul si-a dovedit utilitatea ?n viata cotidiana si juridica, fiind un contract important, pe drept cuv?nt supranumit  ?contractul cu o mie de fete?.

 

                                                                                                            AutoareaVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contractul de mandat in dreptul privat intern
Cartea Contractul de mandat in dreptul privat intern in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contractul de mandat in dreptul privat intern - Rosu Claudia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil