Contractul de asociere in participatiune

Contractul de asociere in participatiune - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Theodor Mrejeru
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContractul de asociere in participatiune
Comanda acum "Contractul de asociere in participatiune - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Theodor Mrejeru" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata apare in momentul in care dezvoltarea afacerilor in modalitatea asocierii in participatiune cunoaste un ascendent deosebit, iar studiile doctrinare sunt relativ putine si punctuale. Ea isi releva importanta nu numai datorita contextului in care apare, ci mai ales pentru ca se bizuie pe o extrem de bogata jurisprudenta, citata cu generozitate de autori.

O nota aparte este conferita de studiul comparativ al relatiilor din cadrul asocierii in participatiune si din cadrul altor forme de asociere, precum - de pilda - societatile comerciale sau parteneriatul public-privat.

Experienta in activitatea juridica a autorilor, judecatori si avocati, si-a pus amprenta pe stilul pragmatic al lucrarii, pe analizele efectuate si pe modul in care au fost selectate si redate solutiile jurisprudentiale.

Putem spune ca se acopera un gol in cercetarea juridica romaneasca si - totodata - se ofera un instrument util de lucru practicienilor dreptului si comerciantilor.

Dr. Adrian Severin
Presedintele Curtii de Arbitraj Comercial International

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contractul de asociere in participatiune
Cartea Contractul de asociere in participatiune in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contractul de asociere in participatiune - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Theodor Mrejeru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Procedura De Solutionare A Litigiilor Comerciale - Cetean-Voiculescu Laura Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Cetean-Voiculescu Laura
44,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial