Contabilitatea financiara a intreprinderii

Contabilitatea financiara a intreprinderii - Mihai Ristea
Pret: 40,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContabilitatea financiara a intreprinderii
Comanda acum "Contabilitatea financiara a intreprinderii - Mihai Ristea" de pe libraria ishop la pretul de 40,85 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Contabilitatea financiara a intreprinderii" ofera fundamentele teoretice si metodologice alem contabilitatii financiare din Romania. Ea aduce in discutie intrebari, idei, concepte, teze si solutii privind organizarea si functionarea contabilitatii. Demersul sau metodico-didactic isi propune sa ofere studentilor modalitatile cele mai eficiente pentru intelegerea si aprofundarea tuturor problemelor de contabilitate, sa le formeze o gandire contabila logica, independenta precum si deprinderile necesare pentru "productia" si utilizarea informatiei contabile in activitatea de gestiune a entitatilor patrimoniale. Lucrare "Contabilitatea financiara a intreprinderii" se adreseaza atat studentilor din invatamantul economic, cu deosebire la distanta, precum si managerilor intreprinderilor si tuturor persoanelor interesate de domeniul contabilitatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contabilitatea financiara a intreprinderii
Cartea Contabilitatea financiara a intreprinderii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contabilitatea financiara a intreprinderii - Mihai Ristea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bazele Contabilitatii. Aplicatii practice - Irimie Emil Popa , Sorin Briciu , Ioan Oprean , Ovidiu Bunget , Cristian Peres , Stefan Pete Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Irimie Emil Popa , Sorin Briciu , Ioa...
44,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ContabilitateCarti recomandate din categoria Contabilitate