Construirea sociala a realitatii

Construirea sociala a realitatii - Peter L. Berger, Thomas Luckmann
Pret: 39,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConstruirea sociala a realitatii
Comanda acum "Construirea sociala a realitatii - Peter L. Berger, Thomas Luckmann" de pe libraria ishop la pretul de 39,80 lei
Descriere carte:
Construirea sociala a realitatii este o carte fundamentala in domeniul sociologiei cunoasterii, intrata de cateva decenii in mainstream -ul stiintelor sociale. Lucrarea ofera o perspectiva generala si sistematica asupra rolului pe care il are cunoasterea in societatea umana, concentrandu-se cu precadere asupra modului in care functioneaza simtul comun in viata cotidiana. Teoria societatii pe care ne-o propun cei doi mari autori este una a procesului dialectic dintre realitatea obiectiva si cea subiectiva.

Contributia lor la dezvoltarea unei teorii a institutiilor, a legitimarii si a socializarii, recomanda Construirea sociala a realitatii drept o lucrare indispensabila si pentru istorici, filozofi, antropologi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Construirea sociala a realitatii
Cartea Construirea sociala a realitatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Construirea sociala a realitatii - Peter L. Berger, Thomas Luckmann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Proiectarea cercetarii sociologice - Ioan Marginean Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Ioan Marginean
16,62 lei
Societatea cunoasterii - Ion Gh. Rosca Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Ion Gh. Rosca
28,50 lei
Dileme morale si autonomie in contextul democratizarii si al integrarii europene - Ion Copoeru , Nicoleta Szabo Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Ion Copoeru , Nicoleta Szabo
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie