Constructii. Manual pt. clasa a IX-a

Constructii. Manual pt. clasa a IX-a - Iuliana Carmen Stana, Gigliola Nicandra Lascu, Ioana Zlatoianu
Pret: 14,24 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConstructii. Manual pt. clasa a IX-a
Comanda acum "Constructii. Manual pt. clasa a IX-a - Iuliana Carmen Stana, Gigliola Nicandra Lascu, Ioana Zlatoianu" de pe libraria ishop la pretul de 14,24 lei
Descriere carte:
Manualul este disponibil si in limba maghiara.

La baza realizarii manualului au stat curricula, standardele de pregatire profesionala, metodele moderne de predare-invatare, indicatorii standard, evaluarile sumative, finale etc. si organizatorii cognitivi (ex.: harti conceptuale - organizarea continutului, liste structurate in jurul unor termeni-cheie, matrice conceptuale - matricea scrierii din surse multiple, matrice secventiale etc.). Cunostintele din domeniul matematicii si al fizicii se intersecteaza si se suprapun cu cele pur ingineresti, ceea ce presupune o abordare diferentiata si complexa, pluridisciplinara.

Stimularea creativa si tehnica de invatare prin cooperare, formarea continua si comunicarea au fost cele trei niveluri pedagogice folosite de autori in conceperea si organizarea acestui manual.

Modulele au fost elaborate pentru a oferi elevului notiuni si tehnici moderne, usor de inteles si de valorificat in viitoarea lui meserie.

In manual sunt prezentate atat metode si tehnologii noi din domeniul constructiilor, cat si metode consacrate, prin intermediul unor exemple sugestive.

Manualul este si singurul suport pentru elevii Scolii de Arte si Meserii, aducand noul si practicul in cunostintele de baza ale acestora.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Constructii. Manual pt. clasa a IX-a
Cartea Constructii. Manual pt. clasa a IX-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Constructii. Manual pt. clasa a IX-a - Iuliana Carmen Stana, Gigliola Nicandra Lascu, Ioana Zlatoianu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba Engleza (a Treia Limba De Studiu). Manual Pentru Clasa A Ix-a - DISSELBECK Barbara Derkow, WOPPERT J. Allen, HARGER Laurence, Trad. CHIRA Luana Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IX-a
DISSELBECK Barbara Derkow, WOPPERT J....
17,01 lei
Fizica IX F1 - Falie Vasile , Rodica Mihalache Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IX-a
Falie Vasile , Rodica Mihalache
17,10 lei
Limba si literatura romana IX - Duna Ion , Raluca Duna Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IX-a
Duna Ion , Raluca Duna
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IX-aCarti recomandate din categoria Clasa a IX-a