Consilierul de incredere

Consilierul de incredere - David H. Maister, Charles H. Green, Robert M. Galford
Pret: 47,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConsilierul de incredere
Comanda acum "Consilierul de incredere - David H. Maister, Charles H. Green, Robert M. Galford" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Consilierul de incredere ofera o harta inestimabila pentru toti cei care urmaresc sa dezvolte relatii cu adevarat speciale cu clientii lor.
Carl Stern, director executiv, Boston Consulting Group

In aceste vremuri ale vitezei, ale retelelor si ale schimbarilor majore, furnizorii de servicii trebuie sa isi actualizeze permanent cunostintele profesionale si expertiza. Dar acest efort nu este suficient pentru a avea succes. Secretul succesului este capacitatea de a castiga increderea clientilor.

Cum sa te transformi dintr-un foarte bun specialist intr-un consilier de incredere?

Autorii va pun la dispozitie metodele prin care puteti patrunde in cercul increderii. Ei demonteaza procesul castigarii increderii, analizeaza fiecare parte componenta si apoi le pun la loc oferind un model practic si verificat. Totul se bazeaza pe povestiri, experienta personala, exemple clare. Rezultatul este o lista de recomandari, un proces in cinci pasi, care se dovedesc folositoare atat pentru cei care isi doresc o cariera in consultanta, cat si pentru cei mai caliti experti, deopotriva.

Fie ca suntem antreprenori, manageri, specialisti intr-un anumit domeniu, consultanti sau lucram in vanzari, cautam sa avem cu cei din jur relatii de incredere! Cartea Consilierul de incredere cuprinde exemple vii, amuzante si idei practice pentru a ne convinge de importanta increderii!
Viorel Panaite, partener, Human Invest

Consilierul de incredere este inestimabila pentru toti specialistii, tineri si batrani. Orice persoana care isi castiga existenta oferind consultanta ar trebui sa citeasca aceasta carte.
John Quelch, profesor London Business School

Consilierul de incredere este o lucrare plina de maiestrie, cu exemple valoroase, teorii si recomandari. Autorii ar trebui preamariti pentru ca impartasesc experienta lor bogata si dau numeroasele sfaturi despre acest subiect extrem de important.
David C. Munn, presedinte si director executiv, Information Technology Service Marketing Association

Consilierul de incredere patrunde in inima si sufletul consultantei. Aceasta carte deschizatoare de drumuri este o lectura obligatorie.
Profesor Charles Fombrun, Leonard N. Stern School of Business, New York University

Aceasta carte este antrenanta, placuta si absolut la subiect. Este plina de adevaruri. Consilierul de incredere va ghida succesul nu doar in profesiile legate de consultanta, dar si in management si in viata.
William F. Stasior, fost presedinte, Booz-allen & Hamilton

Autorii au realizat un ghid util, usor de citit al unei chestiuni importante pentru toate firmele furnizoare de servicii. Ei ofera sfaturi logice si practice, facand ca elementele increderii sa para clare si directe. Cartea este usor de citit si de utilizat, iar numeroasele recomandari sunt foarte valoroase. O sa-mi incurajez partenerii sa o citeasca si sa o tina aproape de ei.
Michael Bray, director executiv, Clifford Chance

Cartea reprezinta o contributie majora pentru profesia de consultant, o privire bogat ilustrata si umanista asupra aspectelor ce diferentiaza un consilier cu adevarat extraordinar de unul bun. Aceasta carte va fi o lectura valoroasa atat pentru specialistii novici, cat si pentru cei profesionisti.
John Lynch, fost presedinte, Towers Perrin


O carte geniala si practica. in lumea noastra care a innebunit, increderea este, paradoxal, mai importanta ca oricand.
Tom Peters, autor al Brand you 50Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Consilierul de incredere
Cartea Consilierul de incredere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Consilierul de incredere - David H. Maister, Charles H. Green, Robert M. Galford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economia experientei - Joseph Pine, James Gilmore Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Joseph Pine, James Gilmore
46,55 lei
De la lectura la bani - Burke Hedges Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Burke Hedges
13,30 lei
Wikinomics - Anthony D. Williams, Don Tapscott Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Anthony D. Williams, Don Tapscott
56,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri