Conservatorismul - istorie si actualitate

Conservatorismul - istorie si actualitate - Ion Bulei (coordonator)
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConservatorismul - istorie si actualitate
Comanda acum "Conservatorismul - istorie si actualitate - Ion Bulei (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
O carte despre conservatorism, una dintre doctrinele politice esentiale ale ultimelor doua secole. O doctrina care, prelungita prin neoconservatorism, reprezinta o eliberare de iluzii si nu o cramponare de trecut, care crede ca adevarul ne este relevat totdeauna partial si ca, de fapt, e amestecat totdeauna cu eroarea, ca perfectiunea e o iluzie, dar ca merita sa te zbati mereu pentru ea, ca nicio schimbare brusca, revolutionara, nu e salvatoare, ca progresul e o iluzie, fiind insotit totdeauna de regres si ca o politica a idealurilor este totdeauna nebuneasca, dar ce ar fi viata fara idealuri? O carte deopotriva despre conservatorismul istoric in Europa si la romani si despre conservatorismul din zilele noastre, reactualizat in ultimele decenii prin actiunea politica a lui Margaret Thatcher si Ronald Reagan.
Autorii cartii sunt trei cunoscuti specialisti in domeniul istoriei ideilor, Ion Bulei (intre altele autorul primei monografii a conservatorismului roman), Gabriela Tanasescu si Lorena Pavalan Stuparu, toti trei cercetatori la Instititul de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conservatorismul - istorie si actualitate
Cartea Conservatorismul - istorie si actualitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conservatorismul - istorie si actualitate - Ion Bulei (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dialog cu Istoria - Georgios D. Poukamisas Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Georgios D. Poukamisas
18,64 lei
Cum era ? Cam asa... - Calin-Andrei Mihailescu (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Calin-Andrei Mihailescu (coordonator)
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie