Confesiunile unui tinar romancier

Confesiunile unui tinar romancier - Umberto Eco
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConfesiunile unui tinar romancier
Comanda acum "Confesiunile unui tinar romancier - Umberto Eco" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Umberto Eco si-a publicat primul roman, Numele trandafirului, cind avea aproape cincizeci de ani. Dupa trei decenii, Confesiunile ofera o retrospectiva a activitatii sale de romancier si prezinta modul in care isi construieste operele, de la alegerea perioadei si a locului unde plaseaza actiunea pina la "asamblarea" imaginilor si a episoadelor. In imbinarea de real si imaginar sint prinsi si cei aflati in afara acestor lumi inventate.

Cuprins: De ce ne impresioneaza lacrimile unui personaj? In ce masura Anna Karenina, Gregor Samsa si Leopold Bloom "exista"? Eco face o subtila analiza a operei literare, surprinzindu-ne din nou cu teoriile sale despre arta fictiunii, placerea lecturii si puterea cuvintelor. Scrierea de la stinga la dreapta ? Ce este scrierea creativa? ? Dubla codificare ? Autor, text si interpreti ? Citeva re-marci despre personajele de fictiune ? Ontologie versus semiotica ? Liste personale ? Definirea prin lista de proprietati versus definirea prin esenta

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Confesiunile unui tinar romancier
Cartea Confesiunile unui tinar romancier in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Confesiunile unui tinar romancier - Umberto Eco" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arta Prozatorilor Romani - Tudor Vianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Tudor Vianu
21,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara