Confesiuni nocturne

Confesiuni nocturne - Freya North
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConfesiuni nocturne
Comanda acum "Confesiuni nocturne - Freya North" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Poreclita de presa ?o Spice Girl a literaturii? datorita succesului sau la public, Freya North a obtinut in 2008 Romantic Novel of the Year Award pentru Confesiuni nocturne .
Protagonista acestuia, Petra Flint, este o tinara creatoare de bijuterii cu o viata nocturna extrem de aventuroasa: stie intotuna unde pune capul pe perna, dar niciodata unde se va trezi. Prietenii, colegii, ba uneori chiar si politia o recupereaza, imbracata sumar, din parcuri, de pe scari de incendiu, de pe podeaua din bucatarie sau din baia unde construieste turnuri din suluri de hirtie igienica si nu rareori trebuie sa-i ingrijeasca ranile, juliturile si vinataile. Asta pentru ca Petra obisnuieste sa umble in somn, bintuita de cosmarul propriei copilarii lipsite de dragoste. Trecutul nu este insa doar un izvor de probleme, ci si tarimul fermecat unde a cunoscut prima iubire. Dar Arlo cel din urma cu saptesprezece ani, adolescentul rebel care cinta doar pentru ea in fata unei sali pline de spectatori, si profesorul Savidge, care sufera de insomnie si se izoleaza de lume in dosul zidurilor impunatoare ale unei scoli particulare, sa fie oare una si aceeasi persoana? Si, daca da, aceasta reintilnire le ofera intr-adevar o a doua sansa?

? O drama emotionanta care va figura, cu siguranta, in toate listele de bestselleruri.? ( Eve )
"O carte de care nu te poti desprinde, caci materia ei este substanta vietii insesi: dragostea, fidelitatea si, mai presus de orice, prietenia.? ( Glamour )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Confesiuni nocturne
Cartea Confesiuni nocturne in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Confesiuni nocturne - Freya North" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doamna leului - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
22,61 lei
Certitudine - Madeleine Thien Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Madeleine Thien
24,30 lei
Clar de femeie - Gary Romain Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Gary Romain
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste