Conexiunea Alexandria

Conexiunea Alexandria - Steve Berry
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConexiunea Alexandria
  • Autor: Steve Berry
  • Editura: Rao
  • Colectia: ***
  • Categoria: Roman istoric
  • ISBN: 9789731038308
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 544
  • Format carte:
Comanda acum "Conexiunea Alexandria - Steve Berry" de pe libraria ishop la pretul de 56,99 lei
Descriere carte:
Existenta linistita a lui Cotton Malone, eroul din Mostenirea templierilor, este data peste cam de primirea unui e-mail in care este amenintata viata copilului sau. Cerinta necunoscutilor e imposibila: vor sa gaseasca vestigiile bibliotecii pierdute din Alexandria. Leagan de idei - istorice, filozofice, literare, stiintifice si religioase - Biblioteca din Alexandria a fost o minune de neegalat a intelepciunii antice. Insa cu 1500 de ani in urma, a disparut in flacari si in negura miturilor si a legendelor, tezaurul sau de intelepciune fiind de atunci ravnit de carturari, de vanatori de comori si de cei care cred ca secretele ei nespuse ascund o putere suprema. Acum un cartel de moguli internationali extrem de bogati, decisi sa schimbe cursul istoriei, doresc sa intre in posesia informatiilor care sa ajute sa gaseasca biblioteca si numai Cotton Malone detine cheia misterului. In joc este un document stravechi care poate nu numai sa schimbe destinele Orientului Mijlociu, dar si sa distruga din temelii cele trei religii majore ale lumii. Cartile lui Steve Berry sunt traduse in 38 de limbi si vandute in 42 de tari. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conexiunea Alexandria
Cartea Conexiunea Alexandria in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conexiunea Alexandria - Steve Berry" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cavalerii Pardaillan - Michel Zevaco Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Michel Zevaco
11,40 lei
Noaptea Merovingiana - Jean-Francois Nahmias Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Jean-Francois Nahmias
19,00 lei
Akropolis. Mareata Epopee A Atenei (r) - MANFREDI Valerio Massimo, Trad. GADEI Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
MANFREDI Valerio Massimo, Trad. GADEI...
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric