Concurenta intr-o lume plata

Concurenta intr-o lume plata - Victor K. Fung, William K. Fung, Yoram (Jerry) Wind
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConcurenta intr-o lume plata
Comanda acum "Concurenta intr-o lume plata - Victor K. Fung, William K. Fung, Yoram (Jerry) Wind" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Cum sa construim o companie intr-o lume fara granite

Intr-o lume plata, totul se schimba mai ales calitatile de care ai nevoie pentru a conduce o companie de top. Succesul nu consta doar in forta companiei in sine, mult mai important este la ce se poate conecta aceasta. Aflati secretul companiei Li & Fung, cea care si-a dovedit succesul inregistrand un profit de 8 miliarde de dolari din articole vestimentare si alte bunuri destinate marcilor de renume si retailerilor fara a detine nici macar o singura fabrica.

Victor Fung, William Fung si Jerry Wind dezvaluie modul in care Li & Fung a inlocuit infrastructura de moda veche si punctele de lucru care aveau un numar imens de angajati cu o retea fluida care poate crea, fabrica si livra oriunde, aproape orice. Cheia succesului in aceasta lume este un set de principii destinate orchestrarii retelei, descris pentru prima data in aceasta carte. Autorii examineaza felul in care aceste principii pot fi aplicate in procesul de fabricare, in servicii, precum si in alte industrii. Va arata cum puteti construi si orchestra propria retea de talie mondiala.

* Concurati retea vs. retea si castigati!
* Creati o mica-mare companie care combina proportia cu mobilitatea.
* Stabiliti relatii la distanta, dar stranse, cu furnizorii.
* Mentineti echilibrul intre control si putere, stabilitate si inovatie.
* Gestionati urcusurile si coborasurile din lumea plata incepand de la politica pana la terorism.

Li&Fung a fost un pionier in crearea si gestionarea organizatiilor destinate unei lumi fara granite. Aceasta carte reflecta o intelepciune pe care companiile vor trebui sa o adopte pentru a atinge succesul in urmatoarea etapa globala.
Kenichi Ohmae, autor al cartilor Lumea fara granite si Urmatoarea etapa globala

Lumea plata care a rezultat in urma globalizarii lanturilor de valoare determina o trecere fundamentala de la strategii si modele de afacere centrate pe companie la strategii centrate pe retea. Aceasta carte ofera o viziune revolutionara privind modul in care Li & Fung a construit modele de afaceri centrate pe retea care s-au dovedit a fi si profitabile si rezistente. Pentru directorii si analistii care se intreaba incotro ne indreptam, aceasta carte furnizeaza elementele-cheie de succes pentru strategiile bazate pe retele si inovatiile pe care autorii sunt pe cale sa le implementeze. De altfel, o realizare extraordinara!
Paul R. Kleindorfer, Profesor in stiinta managementului, Anheuser-Busch, scoala Wharton a Universitatii din Pennsylvania, Distins Profesor de Cercetare, INSEAD

Concurenta intr-o lume plata imbina intr-o maniera originala gandirea inovatoare privind structurile bazate pe concepte temeinice si binecunoscute in domenii precum planificarea afacerilor si contabilitate. Prin evidentierea principiilor de orchestrare a retelei, autorii au deschis o usa catre o schimbare incununata de succes intr-o zona in permanenta expansiune.
Lennart S. Lindegren, fost vicepresedinte, strategie, PricewaterhouseCoopers, LLP

Momentan, intreaga lume se confrunta cu provocarea manageriala descrisa in lumea plata a lui Friedman. Autorii au intocmit un manual practic obligatoriu privind abordarile operationale si strategice menite sa nu va aduca doar supravietuirea, ci si succesul in aceasta lume ciudata. Ei pun sub semnul intrebarii multe notiuni traditionale de control si ceea ce inseamna intr-adevar o afacere, dar ofera si niste viziuni uimitoare bazate pe propria lor aventura in aceasta lume plata.
Colin Crook, Presedinte, Penberen Center si fost CTO, CiticorpVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Concurenta intr-o lume plata
Cartea Concurenta intr-o lume plata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Concurenta intr-o lume plata - Victor K. Fung, William K. Fung, Yoram (Jerry) Wind" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Competitivitate si mediu concurential. Promovarea si protejarea concurentei in Uniunea Europeana - Ilie Gavrila , Tatiana Gavrila Urmatoarea carte recomandata din categoria Globalizare
Ilie Gavrila , Tatiana Gavrila
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GlobalizareCarti recomandate din categoria Globalizare