Comunicarea de criza

Comunicarea de criza - Libaert Thierry
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComunicarea de criza
Comanda acum "Comunicarea de criza - Libaert Thierry" de pe libraria ishop la pretul de 17,95 lei
Descriere carte:
Comunicarea de criza - In prezent, fenomenele de criza par sa se accelereze si sa se amplifice intr-un context economic in care concuren-ta si mediatizarea evenimentelor sunt ridicate. Criza repre-zinta in aceste conditii un pericol real si poate duce la disparitia organizatiei sau a firmei respective. De aceea, comunicarea devine o miza majora.Orientata in mod hotarat spre o perspectiva pragma-tica, editia a doua, actualizata si imbogatita cu numeroa-se exemple prezinta caracteristicile principale ale crizelor, organizarea managementului de criza, tipologia mesajelor si rolul special al mass mediei. Pune de asemenea accentul pe tendintele si mizele actuale prin sublinierea rolul internetului, precizarea impor-tantei zvonurilor si a reactiei consumatorului sau a cetateanului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comunicarea de criza
Cartea Comunicarea de criza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comunicarea de criza - Libaert Thierry" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalistii Vedete, Scribi Sau Contopisti - M. Palmer, D. Ruellan Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
M. Palmer, D. Ruellan
16,20 lei
Comunicarea Manageriala - Stephane Olivesi Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Stephane Olivesi
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare