Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie

Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie - Labruffe Alain
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie
Comanda acum "Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie - Labruffe Alain" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Comunicarea necesita vointa si metoda. A comunica înseamna a dialoga, adica a cauta în comun o solutie la o problema care ne opune celuilalt.
Prin urmare, este vorba mai întâi sa ne privim interlocutorul altfel decât ca pe un dusman sau ca o amenintare, adica sa ne depasim fricile, blocajele si situatiile traumatizante mostenite din trecut.
Apoi trebuie sa dobândim reflexele potrivite pentru a antrena relatia cu cealalta persoana, s-o ascultam, sa ne exprimam si sa elaboram, prin dialog, o solutie satisfacatoare problemelor : neîntelegeri, confruntari, tacerile încapatânate sau momentele delicate când trebuie sa ne explicam cu cineva care nu vrea, nu stie sau afirma ca nu poate face ceva, fie ca este vorba de sotie (sot), de copii, de seful nostru sau de functionarii de la ghiseele publice etc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie
Cartea Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comunicarea - O Problema Rezolvata - La Serviciu si In Familie - Labruffe Alain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fata omului si caracterul - Roger Mucchielli Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Roger Mucchielli
18,05 lei
Trucuri ale mintii. Editia a II-a - Derren Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Derren Brown
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata