Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public

Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public - Septimiu Chelcea
Pret: 27,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComunicarea Nonverbala In Spatiul Public
Comanda acum "Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public - Septimiu Chelcea" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
Atractivitatea fetei feminine, semnificatia pozitiei genunchilor, fata si expresiile faciale, vestimentatia si valorile sociale, comunicarea empatica, conduita simulata, ochii si privirea sunt cateva dintre problemele abordate in studiile ce alcatuiesc acest volum colectiv. in paginile presarate cu imagini semnificative pentru fiecare din variabilele avute in vedere, se pot recunoaste portretele lui George W. Bush, Bill Clinton, Winston Churchill, sau chiar pe Saddam Hussein cu alura de invingator sau ravasit de caderea propriului regim. Mcdonaldizarea comunicarii nonverbale analizeaza trei gesturi emblema care au cucerit lumea si specificitatea acestei dimensiuni comunicationale in sfera politicii. Perspectiva sociologiei dramaturgice asupra comunicarii nonverbale este tratata si cercetata aplicativ in relatia student profesor. De asemenea, volumul contine consideratii metodologice asupra comunicarii in conduita simulata, precum si o investigatie privind stereotipurile de gen in reclamele tv. Cel din urma capitol este dedicat rolului comunicarii empatice in rezolvarea conflictelor, dupa ce, in prealabil, au fost disecate principalele aspecte referitoare la comunicarea vizuala si diferentele culturale. Cartea abunda in ilustratii (persoane, scheme, tablouri) menite sa exemplifice studiile teoretice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public
Cartea Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comunicarea Nonverbala In Spatiul Public - Septimiu Chelcea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Personalitate si politica - Vladimir Milca Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Vladimir Milca
22,80 lei
Ancheta sociologica si sondajul de opinie - Traian Rotariu, Petru Ilut Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Traian Rotariu, Petru Ilut
12,82 lei
Educatia si Mass-media - Albulescu Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Albulescu Ion
10,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie