Comunicare si cultura organizationala

Comunicare si cultura organizationala - Adela Rogojinaru
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComunicare si cultura organizationala
Comanda acum "Comunicare si cultura organizationala - Adela Rogojinaru" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
O specializare din ce in ce mai accentuata a organizatiilor si organizarii in ansamblu face ca structurile corporative contemporane sa fie din ce mai putin factori de coeziune si din ce in mai mult cauze de disensiune si tensiune sociala. Instrainarea organizatiilor de corpul social survine in epoca contemporana. Este neclar insa daca industrializarea insasi sau abia post-industrializarea, cum ar sustine antiglobalistii, au condus la aceasta instrainare2. Caci ce altceva este exercitiul de ?responsabilitate sociala corporativa? decat o incercare de reconciliere a corpului social cu institutia corporativa. Comunicarea organizationala a tintit dintotdeauna elucidarea celor doua aspecte-cheie ale comunicarii umane: tranzitivitatea sa, cu referire la continutul mesajelor, si reflexivitatea sa, cu trimitere la relatia angajata de comunicatori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comunicare si cultura organizationala
Cartea Comunicare si cultura organizationala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comunicare si cultura organizationala - Adela Rogojinaru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comunicarea interna in organizatii - Diana Maria Cismaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Diana Maria Cismaru
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare