Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD)

Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD) - Buteanu Ioan Chiritescu Dorina Ficeac Bogdan
Pret: 21,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCompetenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD)
Comanda acum "Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD) - Buteanu Ioan Chiritescu Dorina Ficeac Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
Prezentul manual este o componenta a proiectului 'Sistem integrat de mass media pentru liceu - MEDIASIS' desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii de catre Agentia de Monitorizare a Presei -Academia Catavencu. Manualul isi propune sa dezvolte spiritul critic si sa consolideze rezistenta la manipularea prin media si publicitate in randul elevilor de liceu. Disciplina 'Competenta in mass media' a fost deja predata in peste 80 de licee din tara, iar in prezent MediaSIS a format 120 de profesori de stiinte socio-umane care vor preda in continuare acest curs. In momentul de fata, educatia pentru medii in scoala este sporadica si de aceea este cu atat mai necesara formarea la tineri a competentelor de raportare la medii: de selectie valorica, analiza si raportare critica la mesajele transmise. Dezvoltarea la tineri a acestor competente reprezinta aspecte esentiale pentru un comportament activ si responsabil al acestora ca viitori cetateni. Orice membru al comunitatii trebuie sa fie capabil sa caute si sa utilizeze informatia, sa comunice liber, deschis, fara teama confruntarii cu o realitate pentru care nu este pregatit. Autorii considera ca elevii vor reusi cu ajutorul acestui manual sa aiba o gandire lucida si o atitudine critica fata de mesajele transmise prin mass-media. Manualul cuprinde sapte capitole: 1.Mass-media la inceputul secolului XXI; 2.Consumatorul de mesaje transmise prin mass-media; 3.Mesajul trimis prin mass-media; 4.Manipularea prin mass-media; 5.Publicitatea; 6.Minoritati in mass-media; 7.Ziaristul si rolul lui in societate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD)
Cartea Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Competenta in mass media.Clasa a XII-a (manual+CD) - Buteanu Ioan Chiritescu Dorina Ficeac Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Chimie C1 - manual pentru clasa a XII-a  - Georgeta Tanasescu, Maria Negoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Georgeta Tanasescu, Maria Negoiu
22,80 lei
Informatica XII modulul 2 SGBD - Mariana Milosescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Mariana Milosescu
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a XII-aCarti recomandate din categoria Clasa a XII-a