Compendiu de terapie naturala

Compendiu de terapie naturala - Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti
Pret: 72,48 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCompendiu de terapie naturala
Comanda acum "Compendiu de terapie naturala - Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti" de pe libraria ishop la pretul de 72,48 lei
Descriere carte:
Compendiul de fata, rod al colaborarii unor personalitati marcante din diverse domenii de activitate, este structurat in trei sectiuni: Nutritie, Fitoterapie si Cosmetica, av?nd insa aceeasi dominanta, si anume tendinta tot mai puternica de reintoarcere la natura si natural. Partea I aduce argumente si face indemn la schimbarea modului nostru de viata si revenirea la metodele naturale de alimentatie, curm?nd aventura producerii de alimente nesanatoase care ne distrug sanatatea dar aduc profit producatorilor. Partea a II-a se adreseaza tuturor medicilor practicieni si farmacistilor care nu au avut acces in sistemul de invatam?nt universitar la date de medicina traditionala tibetana, ayurvedica, chineza, dezorientati, la ora actuala, de miile de produse naturale din care trebuie sa aleaga pentru a preveni sau vindeca suferintele trupesti sau sufletesti. In cea de a III-a parte, ca si in cazul sectiunii anterioare, sunt prezentate sub forma de monografii specii de plante sau genuri cu diverse aplicatii de data aceasta in arsenalul cosmeticii de cabinet, dar si in industria cosmeceutica, care devine din ce in ce mai intersata de proprietatile produselor vegetale.

Cuprins: Nutritie. Fitoterapie. Cosmetica naturala Adresabilitate: Medici practicieni de diferite specialitati, nutritionisti, farmacisti, publicul larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Compendiu de terapie naturala
Cartea Compendiu de terapie naturala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Compendiu de terapie naturala - Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Leacurile bunicii - Yolande Chevrier Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Yolande Chevrier
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative