Comoara grecilor

Comoara grecilor - Irving Stone
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComoara grecilor
Comanda acum "Comoara grecilor - Irving Stone" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Dupa o tinerete aventuroasa, Heinrich Schliemann, devenit milionar prin forte proprii, la patruzeci si sapte de ani vrea sa-si indeplineasca visul: sa descopere Troia. Ca si Alexandru cel Mare, stie Iliada pe de rost si este convins ca, urmind descrierile lui Homer, poate gasi cetatea. Filologii, istoricii si arheologii de la sfirsitul secolului XIX cred ca Troia este un mit si ca Homer n-a existat niciodata, Iliada nefiind decit o culegere de balade nascocite de aezi. Pe Heinrich, un autodidact, savantii il dispretuiesc si-l socotesc un exaltat. Asta il indirjeste. Impetuos si hotarit, vrea o sotie grecoaica, admiratoare a lui Homer, care sa-i fie alaturi in proiectele sale arheologice. O intilneste pe Sofia Engastromenos si, in pofida diferentei de virsta de treizeci de ani, ea se va dovedi perechea ideala ? cite fete s-ar casatori cu un milionar, alaturi de care sa trudeasca apoi cu anii pe santiere arheologice izolate de lume, sapind cot la cot cu barbatii in tarina si noroi, in conditii precare, infruntind lipsuri, suspiciuni si boli urite, pentru o glorie efemera si tot timpul contestata?  

" Comoara grecilor este o istorie frumoasa, calda, plina de sensibilitate, despre doi oameni pe care dragostea i-a facut mai puternici." ( San Diego Union )  

"Amestecul pe care-l face condeiul atotcuprinzator al lui Stone cu visul maret al lui Schliemann este intr-adevar irezistibil. Rar gasesti un melanj in care faptul istoric sa se alature atit de bine pasiunii descoperitorului." ( Chicago News )  

" Un adevarat studiu asupra pasiunii, Comoara grecilor este, poate,cea mai buna carte a lui Irving Stone de la bestsellerul Agonie si extaz." ( Charlotte Observer )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comoara grecilor
Cartea Comoara grecilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comoara grecilor - Irving Stone" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marilyn pe divan - Michel Schneider Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michel Schneider
9,50 lei
Casa blestemata - Vicente Blasco Ibanez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vicente Blasco Ibanez
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala