Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii -

Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii - - Barbara Hand Clow
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii -
Comanda acum "Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii - - Barbara Hand Clow" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Este o explorare profunda a modului in care, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul Calendarului Mayas, timpul si constiinta se accelereaza, oferindu-ne un nou mod de a intelege universul.

Folosind cecetarile lui Carl Johan Calleman, dar si ideile altor persoane care au studiat Calendarul Mayas, Barbara Hand Clow examineaza cei 16,4 miliarde de ani de evolutie, pentru a decodifica tiparul creator al Pamantului - Mintea Lumii.

Aceste tipare extraordinare culmineaza cu anul 2011, iar in timpul anului 2012, influentele astrologice ne vor inspira sa ajungem la Unime si Iluminare.

Codul intelepciunii mayase ne arata modul in care ciclurile temporale ale Calendarului se potrivesc cu datele legate de evolutia Pamantului si a galaxiei Calea Lactee.

Aceste stadii de evolutie converg in perioada ultimilor ani ai Calendarului - perioada dintre 1999 si 2011. Razboaie si lupta pentru stapanirea unor teritorii, exploatarea resurselor si separarea de natura - toate fac parte din evenimentele zilnice ale acestor cativa ani, dar si a fenomenului de "grabire a timpului".

Barbara Hand Clow ne spune ca vindecarea noastra personala este cel mai important factor pe acre trebuie sa-l urmarim acum, cand ne pregatim sa facem acest salt important spre evolutia omenirii - cel care este numit Trezirea Mintii Lumii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii -
Cartea Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii - in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul intelepciunii mayase - accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii - - Barbara Hand Clow" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia in planul lui Dumnezeu - Ileana Stanculeasa Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Ileana Stanculeasa
23,75 lei
Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
23,82 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric