Codul civil. Volumul I (art. 1-643)

Codul civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul civil. Volumul I (art. 1-643)
Comanda acum "Codul civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel" de pe libraria ishop la pretul de 113,05 lei
Descriere carte:
Lucrarea este conceputa pe structura Codului civil, fiecarui articol fiindu-i atasate toate informatiile necesare cu privire la aplicarea sa ?n practica:Lucrarea este conceputa pe structura Codului civil, fiecarui articol fiindu-i atasate toate informatiile necesare cu privire la aplicarea sa ?n practica: conexiunile cu alte acte normative; trimiteri la doctrina referitoare la articolul respectiv; deciziile Curtii Constitutionale de admitere si de respingere a exceptiilor de neconstitutionalitate; decizii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului cu referire la materia dreptului de proprietate; deciziile pronuntate ?n recursurile ?n interesul legii si deciziile de ?ndrumare pronuntate de instanta suprema; decizii relevante ale instantelor judecatoresti de drept comun. Jurisprudenta este structurata ?n functie de problemele de drept pe care le trateaza, iar fiecare articol contine un index. ?n anexa lucrarii se regaseste legislatie conexa ?n materia persoanelor si a proprietatii.

Prin faptul ca ofera cititorului o informatie completa, riguros sistematizata a solutiilor jurisprudentiale, aceasta lucrare reprezinta un ?ndrumar ?n cunoasterea problemelor de drept ridicate ?n fata instantelor judecatoresti si a modului ?n care acestea au fost solutionate.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul civil. Volumul I (art. 1-643)
Cartea Codul civil. Volumul I (art. 1-643) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul fiscal adnotat - Madalin Irinel Niculeasa Urmatoarea carte recomandata din categoria Coduri adnotate
Madalin Irinel Niculeasa
94,23 lei
Codul Civil Adnotat Vol.iii - Hamangiu Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Coduri adnotate
Hamangiu Constantin
87,20 lei
Codul de procedura penala. Adnotat cu legislatie si jurisprudenta - Ion Neagu , Mircea Damaschin Urmatoarea carte recomandata din categoria Coduri adnotate
Ion Neagu , Mircea Damaschin
66,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Coduri adnotateCarti recomandate din categoria Coduri adnotate