Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008)

Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008) - Editie ingrijita de Vasile Nemes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008)
Comanda acum "Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008) - Editie ingrijita de Vasile Nemes" de pe libraria ishop la pretul de 64,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata cuprinde, alaturi de Codul comercial, un numar de 14 acte normative de maxima actualitate si aplicabilitate în domeniul dreptului comercial, însotite de rezumate ale celor mai semnificative decizii pronuntate de Curtea Constitutionala.
„Codul Comercial si legile conexe” va fi un instrument de lucru deosebit de util atât practicienilor – judecatori,  avocati, consilieri juridici –, cât si celor care studiaza pentru a se forma sau a se specializa într-o profesie juridica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008)
Cartea Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008) - Editie ingrijita de Vasile Nemes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Procedura De Solutionare A Litigiilor Comerciale - Cetean-Voiculescu Laura Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Cetean-Voiculescu Laura
44,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial