Codul Civil si Legile Conexe

Codul Civil si Legile Conexe - Cercel Sevastian
Pret: 39,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul Civil si Legile Conexe
Comanda acum "Codul Civil si Legile Conexe - Cercel Sevastian" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:

Editura C.H. Beck ofera specialistilor si publicului larg o colectie de acte normative ce cuprinde Codul civil si o serie de reglementari conexe, sistematizate în functie de institutiile dreptului civil la care se refera: persoanele (persoanele fizice si persoanele juridice; numele persoanei fizice; evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate; asociatii si fundatii), dreptul de proprietate (fondul funciar; reforma proprietatii; exproprierea), precum si alte institutii importante ale dreptului civil (prescriptia extinctiva; cadastrul si publicitatea imobiliara; dreptul de mostenire al sotului supravietuitor). Actele normative incluse în acest volum au încorporate modificarile si completarile intervenite pâna la 31 martie 2007 si cuprind adnotari si trimiteri la jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului, a Curtii Constitutionale si a Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

Lucrarea se adreseaza avocatilor, judecatorilor, notarilor, consilierilor juridici, executorilor judecatoresti, studentilor, cadrelor didactice de la facultatile de drept, primariilor (comisiile de aplicare a legilor fondului funciar), birourilor de carte funciara etc.

 

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul Civil si Legile Conexe
Cartea Codul Civil si Legile Conexe in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul Civil si Legile Conexe - Cercel Sevastian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept succesoral. Caiet de seminar - Genoiu Ilioara , Turza Alexandra-Lelia Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Genoiu Ilioara , Turza Alexandra-Lelia
42,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil