Codul Civil. Volumul I (art. 1-643)

Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel
Pret: 119,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul Civil. Volumul I (art. 1-643)
Comanda acum "Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel" de pe libraria ishop la pretul de 119,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea este conceputa pe structura Codului civil, fiecarui articol fiindu-i atasate toate informatiile necesare cu privire la aplicarea sa în practica: conexiunile cu alte acte normative; trimiteri la doctrina referitoare la articolul respectiv; deciziile Curtii Constitutionale de admitere si de respingere a exceptiilor de neconstitutionalitate; decizii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului cu referire la materia dreptului de proprietate; deciziile pronuntate în recursurile în interesul legii si deciziile de îndrumare pronuntate de instanta suprema; decizii relevante ale instantelor judecatoresti de drept comun.

 

Jurisprudenta este structurata în functie de problemele de drept pe care le trateaza, iar fiecare articol contine un index. În anexa lucrarii se regaseste legislatie conexa în materia persoanelor si a proprietatii.

 

Prin faptul ca ofera cititorului o informatie completa, riguros sistematizata a solutiilor jurisprudentiale, aceasta lucrare reprezinta un îndrumar în cunoasterea problemelor de drept ridicate în fata instantelor judecatoresti si a modului în care acestea au fost solutionate.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul Civil. Volumul I (art. 1-643)
Cartea Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de drept civil si proceduri civile - Radescu Dumitru, Radescu Elena, Stoican Georgeta Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Radescu Dumitru, Radescu Elena, Stoic...
113,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil