Codex

Codex - Lev Grossman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodex
  • Autor: Lev Grossman
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Suspans
  • Categoria: Best Seller
  • ISBN: 978-606-8073-33-0
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 464
  • Format carte: 107 x 178 mm
Comanda acum "Codex - Lev Grossman" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:

Codex este bestseller international si a fost publicat in 13 tari.

Codex este povestea lui Edward Wozny, un tanar bancher de succes care urmeaza sa plece in concediu pentru prima data in ultimii ani. Dar interventia unei cliente bogate si misterioase ii strica planurile. Aparent, ducesa il roaga, insista chiar, sa o ajute sa inventarieze biblioteca privata mostenita impreuna cu sotul ei.

Adevarata sarcina a lui Edward este sa gaseasca in biblioteca familiei un codex extrem de pretios si vechi de cateva secole. Insa nu doar autenticitatea obiectului este pusa la indoiala, ci insasi existenta sa.

Margaret Napier, specialista in istorie medievala, este si ea atrasa in cautare. Iar Edward este hotarat sa rezolve misterul si sa desluseasca legaturile stranii dintre legenda textului si un joc pe calculator care il absoarbe cu totul in orele tarzii ale noptii.

?Bibliofili, bucurati-va! Inteligentul roman de debut al lui Lev Grossman ii incredinteaza eroului misiunea de a cauta nu doar intr-o biblioteca, ci in doua biblioteci misterioase o fabuloasa carte medievala care s-ar putea sa nici nu existe? Acest puzzle alcatuit din secrete-in-secrete li se potriveste de minune admiratorilor unor romane ca Numele trandafirului de Umberto Eco si Clubul Dumas de Arturo Perez-Reverte.? Detroit Free Press



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codex
Cartea Codex in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codex - Lev Grossman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cazul Pelican - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
John Grisham
0,00 lei
Viata mea cu Saddam Hussein - Parisoula Lampsos, Lena Katarina Swanberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Parisoula Lampsos, Lena Katarina Swan...
37,05 lei
Omul care aduce ploaia - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
John Grisham
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Best SellerCarti recomandate din categoria Best Seller