Clubul privat

Clubul privat - Leonie Fox
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClubul privat
  • Autor: Leonie Fox
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-2189-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 432
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Clubul privat - Leonie Fox" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si competitii, isi duc viata celebritatile lumii sportive britanice.  

Cu umor si ironie, Leonie Fox ne initiaza in secretele vietii mondene britanice prin povestile a patru prietene, fiecare dintre ele des­coperind un alt aspect al vietii Clubului. Marianne, o femeie superba in virsta de cincizeci de ani, vaduva traind a doua tinerete din averea lasata de sot, se lupta sa nu cada a doua oara in plasa barbatilor. Laura, sotie de jucator de golf profesionist si mama a doi copii, traieste o adevarata drama cind afla de inclinatiile sexuale ciudate ale sotului, de consumul ocazional de droguri, de amanta si de aventurile care nu sint intotdeauna lipsite de urmari. Keeley, cea mai lipsita de scrupule dintre fetele care isi traiesc viata in sclipitorul club, este o tinara, fost fotomodel, in virsta de 27 de ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si permite in continuare ceasurile Cartier cu diamante si hainele unicat. Intretine simultan relatii cu barbati care ii acorda unele privilegii si nu se da in laturi sa fure haine de firma pentru a le vinde apoi pe eBay. Cindy, cea mai echilibrata dintre cele patru prietene, este si singura cu un sot ca la carte si o cariera de designer de interior, care ii per­mite sa se tina la distanta de viata trepidanta a clubului. Desi foarte diferite, cele patru prietene se regasesc atunci cind isi impartasesc dramele si bucu­riile pe care le ofera aceasta lume in miniatura a Clubului privat.  

"Daca dai deoparte ceasurile Cartier, diamantele si hainele de nurca, descoperi cu uimire o viermuiala intriganta, plina de hatisuri si susoteli malitioase, cu femei superbe si barbati plini de complexe: aceasta e lumea din care Leonie Fox isi aduce personajele." ( Publishers Weekly )  

"Distractie, decadentism, sex, droguri, birfe, fotomodele ? o stralucitoare cutie a Pandorei, pe care Leonie Fox o desarta fara complexe in Clubul ei privat." ( Booklist )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clubul privat
Cartea Clubul privat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clubul privat - Leonie Fox" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata mea pe net - Alexandra Ares Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Alexandra Ares
21,80 lei
La cumparaturi in rochie de mireasa - Sophie Kinsella Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sophie Kinsella
35,10 lei
Jurnalul unei dadace - Emma McLaughlin, Nicola Kraus Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Emma McLaughlin, Nicola Kraus
36,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit