Clubul infidelilor

Clubul infidelilor - Tess Stimson
Pret: 24,69 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClubul infidelilor
Comanda acum "Clubul infidelilor - Tess Stimson" de pe libraria ishop la pretul de 24,69 lei
Descriere carte:
Viata n-ar putea fi mai fericita pentru Nicholas Lyon, avocat specializat in divorturi, sot multumit al frumoasei " dar copilaroasei" Mal, o autoare de carti de bucate care imbina munca intr-o veche casa din Wiltshire cu responsabilitatile de mama a celor trei fete minunate ale sale. Dar totul se schimba cand in calea lui Nicholas apare Sara Kaplan, o tanara avocata isteata si plina de viata, care explodeaza in viata lui ca o bomba sexuala. Pentru Sara, ceea ce a inceput ca un flirt nevinovat se transforma repede in sentiment profund si intr-o batalie dureroasa pentru inima lui Nicholas. "Clubul infidelilor" e povestea irezistibila a eternului triunghi amoros, perfect echilibrat. Este insa un club in care membrii care se inscriu " cu sau fara voia lor " platesc un pret extrem de mare. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clubul infidelilor
Cartea Clubul infidelilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clubul infidelilor - Tess Stimson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Extrem de tare si incredibil de aproape - Foer Jonathan Safran Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Foer Jonathan Safran
33,30 lei
Catch-22 - Joseph Heller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Joseph Heller
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala