Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii

Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii -  Daniel Estulin
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii
Comanda acum "Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii -  Daniel Estulin " de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.     De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii. Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei.     Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece - si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii
Cartea Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clubul Bilderberg Conducerea secreta a lumii - Daniel Estulin " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria societatilor secrete - Michael Streeter Urmatoarea carte recomandata din categoria Masonerie
Michael Streeter
18,90 lei
Mana lunga a conspiratiei - Wilhelm Von Angelsdorf Urmatoarea carte recomandata din categoria Masonerie
Wilhelm Von Angelsdorf
16,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MasonerieCarti recomandate din categoria Masonerie