Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala

Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala - SHEPS Sheldon G., Trad. MUSAT Adriana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala
Comanda acum "Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala - SHEPS Sheldon G., Trad. MUSAT Adriana" de pe libraria ishop la pretul de 16,11 lei
Descriere carte:
Hipertensiunea arteriala este o problema serioasa, care, uneori, va poate pune viata chiar in pericol. Daca faceti parte din categoria celor cu risc crescut de aparitie a acestei maladii, puteti preveni instalarea ei, iar daca sunteti deja hipertensivi puteti trai mai bine si mai mult, folosind zilnic informatiile puse la dispozitie de Clinica Mayo. Intr-un limbaj accesibil, aceasta carte va invata ce trebuie sa faceti pentru tratamentul si controlul hipertensiunii arteriale. Veti gasi raspunsuri la nelamuririle dumneavoastra cu privire la factorii care declanseaza boala, sfaturi si sugestii utile pentru ameliorarea stilului de viata. Informatiile se bazeaza pe experienta directa a medicilor si a personalului medical din Clinica Mayo. Ghid ideal ? pentru a va putea conduce singuri prin hatisul de reguli, metode si remedii ale hipertensiunii ?, cartea poate fi utilizata ca o completare a recomandarilor facute de medicul curant. Cuprins: Ce trebuie sa stiti despre hipertensiunea arteriala; Riscul de hipertensiune arteriala; Diagnostic si tratament; Controlul greutatii; Deveniti mai activ; Alimentatia corecta; Reducerea consumului de sare; Tutunul, alcoolul si cofeina; Controlul stresului; Medicamentele si mecanismul lor de actiune; Situatii particulare; Controlul hipertensiunii arteriale trebuie sa dureze toata viata; Meniuri DASH; Surse de informatii suplimentare; Index.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala
Cartea Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clinica Mayo. Despre Hipertensiunea Arteriala - SHEPS Sheldon G., Trad. MUSAT Adriana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Diagnostic electrocardiografic - Ioan Bostaca, Carol Marcu Urmatoarea carte recomandata din categoria Cardiologie
Ioan Bostaca, Carol Marcu
84,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CardiologieCarti recomandate din categoria Cardiologie