Civilizatii antice

Civilizatii antice - Catherine Salles
Pret: 113,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCivilizatii antice
Comanda acum "Civilizatii antice - Catherine Salles" de pe libraria ishop la pretul de 113,99 lei
Descriere carte:
La ce bun o carte despre Antichitate? Fiindca aceasta epoca ne fascineaza chiar si la acest inceput de secol XXI: cartile, benzile desenate, filmele, documentarele de televiziune consacrate personajelor sau evenimentelor unui trecut indepartat se inmultesc si vizeaza un public tot mai larg. Acest volum contureaza o panorama ampla a marilor civilizatii ale umanitatii, abordate pe masura aparitiei lor - de la primele piramide egiptene la inceputul mileniului III i.Hr. la cucerirea Romei de catre vizigoti in secolul v d.Hr. Tezeu infruntand minotaurul, batalia de la Qadesh, construirea Templului de la Ierusalim, nasterea budismului, moartea Cleopatrei, crucificarea lui Isus, fondarea orasului Teotihuacan prin sacrificii umane... Mai mult sau mai putin cunoscute, aceste evenimente, parte a patrimoniului nostru comun, antreneaza cititorul in descoperirea acestei epoci fundamentale si extrem de fertile din istoria omenirii. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Civilizatii antice
Cartea Civilizatii antice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Civilizatii antice - Catherine Salles" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Redefinind Sfarsitul - Vlad Nistor Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie antica
Vlad Nistor
0,00 lei
Hadrian - Anthony R. Birley Traducator: Gabriel Tudor Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie antica
Anthony R. Birley Traducator: Gabriel...
35,91 lei
Istorie Antica si Medievala. Sinteze De Istorie Pentru Clasa A Ix-a - Niculae Paraschiv, Niculae Cristea Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie antica
Niculae Paraschiv, Niculae Cristea
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istorie anticaCarti recomandate din categoria Istorie antica