Cititorul

Cititorul - Bernhard Schlink
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCititorul
Comanda acum "Cititorul - Bernhard Schlink" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Cititorul este povestea unei iubiri mai putin obisnuite: aceea dintre adolescentul Michael Berg, fiul unui conferentiar la facultatea de filosofie ostracizat din pricina insistentei de a preda ginditori ce contraziceau ideologia nazista, si taxatoarea de tramvai Hanna Schmitz, cu douazeci de ani mai in virsta, care este gata de orice sacrificiu pentru a ascunde un secret rusinos. Mai mult decit o initiere erotica, aceasta relatie devine modalitatea privilegiata de investigare si asumare a trecutului politic al unei intregi natiuni; judecata si condamnata pentru faptele comise in calitate de supraveghetoare intr un lagar pentru femei din apropierea Cracoviei, Hanna influenteaza profund modul in care Michael ajunge sa resimta responsabilitatea si vina, transformind evenimentul istoric in realitate traita.

Bestseller international, tradus in aproape 40 de tari si distins cu prestigioase premii literare. Roman ecranizat in regia lui Stephen Daldry si avindu-l ca producator pe Anthony Minghella, cu Ralph Fiennes si Kate Winslet in rolurile principale. Filmul a obtinut cite cinci nominalizari la Oscar si, respectiv, la premiile BAFTA si este cistigatorul unui Glob de Aur.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cititorul
Cartea Cititorul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cititorul - Bernhard Schlink" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Suferintele Tanarului Werther - J. W. Goethe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
J. W. Goethe
8,45 lei
Madame Edwarda ? Mortul ? Istoria ochiului - Georges Bataille Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Georges Bataille
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala