Cite ceva despre sociologie

Cite ceva despre sociologie - Richard Osborne, Borin Van Loon
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre sociologie
Comanda acum "Cite ceva despre sociologie - Richard Osborne, Borin Van Loon" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Cite ceva despre sociologie este o lectura esentiala pentru studentii la sociologie si pentru toti cei interesati de intelegerea modului de functionare a societatii. Identifica originile sistemelor sociale, de la gindirea Iluminismului si operele inovatoare ale lui Auguste Comte pina la aparitia structuralismului si implicatiile modernitatii. Lucrarea examineaza o gama bogata de concepte si metode de cercetare care au fost aplicate in studierea societatii de analistii principali, printre care Karl Marx, Herbert Spencer, Emile Durkheim si Max Weber.
Expansiunea rapida a sociologiei in secolul al XX-lea in America si Marea Britanie, interventia feminismului si efectele globalizarii sint genial reprezentate intr-o succesiune elocventa de referinte si imagini.

Richard Osborne , nascut in Dudlay, Anglia, voia sa devina jucator de fotbal profesionist. In schimb, a devenit Conferentiar la Guidhall University din Londra, unde a predat sociologie, filozofie, comunicare si studii culturale. A tinut conferinte in Sydney si in Londra si este autorul lucrarii The Radical Philosophy Reader ( Cititorul de filozofie radicala ). Din seria "Cite ceva despre" a mai scris Filozofie orientala .

Borin Van Loon care a mai ilustrat si Darwin si teoria evolutionista , Genetica , Buddha , Filozofia orientala , Mass-Media si Studii Culturale din seria "Cite ceva despre", spune ca este pictor suprarealist. "Am o viata imaginara bogata" zice el. Unul dintre colajele sale morale este expus la Siences Museum. Pare sa penduleze intre sferele separate ale determinismului economic cu o usurinta alarmanta. Dupa ce, de curind, a regizat primul sau film de lung metraj "Erasehead II - Revenge of the Pencil", si-a impartit timpul intre Los Angeles, Bankik si Saxmundham, avind citeva proiecte incitante in plan. Inainte de a incepe lucrul la noua sa productie din ciclul "The Ring", se grabeste sa-si incheie romanul (de citit sau scris?).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre sociologie
Cartea Cite ceva despre sociologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre sociologie - Richard Osborne, Borin Van Loon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cealalta jumatate a istoriei - Femei povestind - Zolt?n Rost?s, Theodora-Eliza Vacarescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Zolt?n Rost?s, Theodora-Eliza Vacarescu
28,50 lei
Recunoasterea Internationala A Scolii Gusti - Valentina Pricopie Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Valentina Pricopie
12,60 lei
Ancheta sociologica si sondajul de opinie - Traian Rotariu, Petru Ilut Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Traian Rotariu, Petru Ilut
12,82 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie