Cite ceva despre Univers

Cite ceva despre Univers - Felix Pirani, Christine Roche
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre Univers
Comanda acum "Cite ceva despre Univers - Felix Pirani, Christine Roche" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Va invitam intr-un loc de un pitoresc desavarsit, unde oamenii inca n-au apucat sa arunce gunoaie si nu este aglomeratie: spatiul intergalactic. Puteti folosi aceasta carte drept ghid in aceasta calatorie, dar nimeni nu garanteaza ca toate cele descrise in ea se regasesc si in realitate. De la inceputurile ei, omenirea a fost fascinata de stele si a dorit sa le inteleaga comportamentul. Cavalerii dintotdeauna i-au promis iubitei Luna de pe cer, iar cei cu bani multi au si cucerit-o (Luna, adica). Cu cat se fac mai multe descoperiri in fizica si astronomie, cu atat mai putin intelegem Universul nostru. Despre cel putin 90% din Univers nimeni nu stie nimic. Cercetatorii nici acum nu sunt siguri ca el a inceput cu un "Mare Bum", cu atat mai putin ca se va termina intr-un "Mare Trosc". Unii pun la indoiala si faptul ca Universul a avut candva un inceput. Altii vor sa reintroduca teoria eterului - nu cea respinsa de Einstein, ci una mai evoluata. Este oare spatiul umplut de eter? Mai degraba de o ceata densa, prin care secretele Universului se lasa greu descoperite.

Felix Pirani este profesor de mecanica analitica la Universitatea din Londra. A publicat numeroase lucrari stiintifice, articole de popularizare a stiintei, inclusiv despre teoria relativitatii a lui Einstein, si trei carti pentru copii. A apartinut candva grupului de cosmologi "Cambridge Circus".

Christine Roche este o desenatoare canadiana care lucreaza la Londra. Deseneaza pentru multe reviste si a ilustrat numeroase carti pentru copii si adulti.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre Univers
Cartea Cite ceva despre Univers in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre Univers - Felix Pirani, Christine Roche" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Zero. Biografia unei idei periculoase - Charles Seife Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Charles Seife
26,10 lei
Anatomia secundei - Alexandru Mironov Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Alexandru Mironov
11,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica