Cite ceva despre Nietzsche

Cite ceva despre Nietzsche - Laurance Gane, Kitty Chan
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre Nietzsche
Comanda acum "Cite ceva despre Nietzsche - Laurance Gane, Kitty Chan" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
A murit Dumnezeu? Este oare morala traditionala doar o greseala folositoare? Care sunt limitele cunoasterii stiintifice? Evolutia umana este oare incheiata sau doar la inceput? Toate aceste intrebari se regasesc in filosofia lui Friedrich Nietzsche. Este dificil sa supraestimam importanta lui Nietzsche pentru vremea noastra. Intuitiile sale extraordinare in domeniul psihologiei umane, in moralitate, religie si putere par sa fie vizionare pentru zilele noastre: existentialismul, psihanaliza, semiotica si postmodernismul au fost anticipate toate in opera sa. Cate ceva despre Nietzsche reflecta diversitatea si profunzimea acestui mare ganditor al secolului al XIX-lea. Lucrarea il prezinta pe Nietzsche ca pe un critic neinfricat al vanitatii si ipocriziei pe care Freud l-a considerat a avea "cea mai mare cunoastere de sine dintre toti cei pe care i-am citit".

Laurence Gane a predat filosofia la University College and Kings College , Londra. Este membru fondator al societatii London Film-Makers Co-Op . In prezent preda la Royal College of Art in Londra si traieste in Snowdonia.

Kitty Chan a absolvit Royal College of Art si in prezent lucreaza in Londra ca grafician.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre Nietzsche
Cartea Cite ceva despre Nietzsche in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre Nietzsche - Laurance Gane, Kitty Chan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pagini despre sufletul romanesc - Constantin Noica Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Constantin Noica
16,20 lei
Ultimul Cuvant - NAGEL Thomas, Trad. CHIROIU Germina Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
NAGEL Thomas, Trad. CHIROIU Germina
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie