Cite ceva despre Melanie Klein

Cite ceva despre Melanie Klein - Robert Hinshelwood, Susan Robinson, Oscar Zarate
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre Melanie Klein
Comanda acum "Cite ceva despre Melanie Klein - Robert Hinshelwood, Susan Robinson, Oscar Zarate" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Melanie Klein s-a numarat printre initiatorii psihanalizei la copii si a formulat concepte fundamentale despre natura si importanta cruciala a primelor faze ale dezvoltarii infantile. Desi i-a fost devotata lui Freud, multe din ideile sale au trezit controverse in mediul psihanalitic si au determinat conflicte aprinse, in special cu fiica lui Freud, Anna.

Cite ceva despre Melanie Klein expune in mod stralucit studiile Melaniei Klein, descriind descoperirile surprinzatoare care au trezit atatea polemici in epoca. In prezent, ideile psihanalistei sunt recunoscute pentru puterea lor explicativa, iar conceptele sale, pozitia depresiva si pozitia paranoid-schizoida, au intrat in practica obisnuita a psihanalistilor. Munca depusa de Melanie Klein are astazi o influenta covarsitoare, iar ea este o figura importanta in multe domenii academice ale stiintelor umane.
In activitatea sa, Melanie Klein nu a facut niciodata compromisuri. Ea a fost hotarata sa patrunda in "cele mai ascunse profunzimi" ale mintii umane. Pentru ca a scos la iveala adesea aspecte derutante despre psihicul uman, scrierile sale par, la o prima lectura, dificile si chiar suparatoare. Ea era constienta de faptul ca fericirea si temerile ascunse ale perioadei infantile nu vor fi usor acceptate. Descrierea acestor procese primare sufera de un grav handicap. Fantasmele unui copil apar inainte ca acesta sa inceapa sa gandeasca in cuvinte." Melanie Klein era convinsa, cu toate acestea, ca sanatatea speciei umane va depinde in viitor de intelegerea si acceptarea acestor niveluri ale mintii umane.

Robert Hinshelwood este psihanalist si director la Cassel Hospital din Londra. El este cel care a pus bazele publicatiilor International Journal of Therapeutic Communities si British Journal of Psychotherapy . A mai publicat, printre altele, A Dictionary of Kleinian Thought si Clinical Klein .

Susan Robinson si-a inceput munca de asistent psihosocial la Cassel Hospital in 1987, iar din 1994 a fost numita asistenta sefa.

Oscar Zarate a ilustrat lucrarile introductive despre Freud , Stephen Hawking , Lenin , Mafia , Machiavelli , Fizica cuantica . De asemenea, a ilustrat si romane apreciate, inclusiv romanul A Small Killing , cu care a castigat premiul Will Eisner pentru cea mai buna grafica de carte in 1994, si a editat It's Dark in London , o colectie de povestiri ilustrate, publicata in 1996.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre Melanie Klein
Cartea Cite ceva despre Melanie Klein in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre Melanie Klein - Robert Hinshelwood, Susan Robinson, Oscar Zarate" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere, vol. 12 - Studii despre isterie - Sigmund Freud Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Sigmund Freud
35,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza