Cinematograful gol

Cinematograful gol - Daniel Cristea-Enache
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCinematograful gol
Comanda acum "Cinematograful gol - Daniel Cristea-Enache" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
O carte uneori ironica, alteori nostalgica, adesea de un umor savuros, in care autorul aduna amintiri dragi, impresii de calatorie, dar si portrete ale unor sportivi celebri sau povesti "din Epoca de Aur".  

"Nu stiu cit de simpatic ii voi fi autorului daca voi scrie: nici critic, nici ziarist, el face reportaj. Pe multi literati inca ii jeneaza cuvintul, genul. Pe mine ? nu. Autorul face reportaj intr-un jurnal mai mult sau mai putin intim. El este reporterul convingerilor sale politice si apolitice, cu copilaria lui, cu tot... El face reportaj intim. Poate ca e un gen nou, poate ca nu ? oricum, pentru ca nici eu nu tin mortis sa iradiez simpatie, nu voi da pe fata momentele in care, la lectura, puteam sa fiu prins in flagrant delict de entuziasm?" (Radu Cosasu)  

"Cind criticii literari se izbesc de viata reala sint doua posibilitati: sa se scirbeasca sau sa le placa. Daniel Cristea-Enache face parte din a doua categorie. Multa vreme l-am crezut crescut intr-un ?incubator?. Mi-am inchipuit ca toata ziua (si noaptea, pina-n zori) citeste si conspecteaza, iar dimineata expune doct observatiile sale ? la gazeta sau intr-un amfiteatru de la Litere. M-am inselat! ?Premiantul clasei? infuleca viata reala, stoarce povesti din fascinanta banalitate si are o placere nedisimulata de a se bucura." (Ovidiu Simonca)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cinematograful gol
Cartea Cinematograful gol in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cinematograful gol - Daniel Cristea-Enache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intr-o lumina orbitoare - Tita Chiper Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Tita Chiper
19,00 lei
Roman epistolar 1926 - Rilke - Tvetaieva - Pasternak Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Rilke - Tvetaieva - Pasternak
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri