Cine suntem noi?

Cine suntem noi? - Vladimir Megre
Pret: 20,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCine suntem noi?
Comanda acum "Cine suntem noi? - Vladimir Megre" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
Cartea a 5-a din seria CEDRII SUNATORI AI RUSIEI

"Cine suntem noi?" - Una din intrebarile fundamentale ale omenirii, intrebare care a framantat atatea minti in decursul istoriei. Intrebare la care ajunge si V.N. Megre in decursul minunatei relatii pe care o are cu "eremita" Anastasia. Cine este ea? Cine suntem noi? Cum putem actiona aici in plan fizic pentru a atinge fericirea mult visata, Raiul - Aici - pe Pamant. Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tabla de sah - fiind actionati de forte externe, oricare ar fi acelea? Ce inseamna simplitatea si profunzimea filozofica - filozofia mortii si filozofia Vietii? Ce este apocalipsa si cum poate transcende Iubirea Adevarata timpul si spatiul?.. Iata doar cateva din temele acestei minunate si mult-asteptate carti pe care-o propunem din inima, stimati cititori! Profunda si simpla in acelasi timp, cartea a cincea a seriei "Cedrii Sunatori ai Rusiei" este si o continua viziune a Viitorului Luminos care se va pogora peste Iubita Noastra Planeta - Terra. Va invitam sa fim cu totii partasi acestui minunat prezent-viitor!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cine suntem noi?
Cartea Cine suntem noi? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cine suntem noi? - Vladimir Megre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arnold Schwarzenegger - oferta speciala - Willard Flemming Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Willard Flemming
0,00 lei
Al doilea cerc de putere - Carlos Castaneda Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Carlos Castaneda
23,74 lei
Cealalta realitate - Carlos Castaneda Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Carlos Castaneda
24,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica