Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca

Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca - Pino Correnti
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca
Comanda acum "Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca - Pino Correnti" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Retete galante din toata lumea

Gheisele din Japonia, mulatrele din insule, prostituatele sacre din India, bucatarii personali al regilor din Antichitate cultiva, de cinci mii de ani rafinamentele amorului.

Pino Correnti din Sicilia, proprietarul unui restaurant de preparate culinare afrodiziace, a strabatut  "acele tari unde dragosteala nu este un pacat" si le-a cercetat istoria, ca sa descopere secretele bucatelor care indeamna la amor.

Autorul ne spune totul despre erotismul artei culinare si ofera 250 retete-fetis senzualitatii indragostitilor.

In acest spirit, Pino Correnti ii invita pe cei alesi sa ia loc alaturi de sirenele inspiratoare, care au vegheat la continutul bucatelor, pentru ca fiecare sa descopere, in complicitatea propice a agapelor, cele o mie si una de resurse ale placerii trupesti.

Aceasta carte zugraveste o vasta panorama a voluptatii culinare, presarata ici si colo cu anecdote ce au darul sa faca lectura mai placuta. Ea prezinta, cu cea mai mare simplitate posibila, doua sute patruzeci de retete detaliate, in scopul de a invita cititorii si cititoarele sa puna mana la treaba, dar in cerc restrans sau in doi, caci nu intentionam sa incitam la orgie. De aceea, retetele sunt, de cele mai multe ori, elaborate pentru doi convivi, uneori pentru patru sau sase, caci Afrodita daruieste cu generozitate favoruri prietenilor complici, care aduc impreuna sacrificii ritului bucatelor botezate afrodiziace.

Autorului acestei carti ii place sa se prezinte ca un militant al gastronomiei. Ajuns la joviala varsta de saizeci de ani, el conduce cu bucurie, in Catania (Sicilia), destinele localului Fata Morgana, restaurant conceput ca un laborator vesel al vitalismului gurmand.

Editand aceasta carte, editorul si autorul doresc ca ea sa se citeasca asemenea unui roman, in care totul incepe si se sfarseste cu bine, un divertisment elaborat pentru cuplurile dornice sa cultive satisfacerea reciproca a tuturor simturilor si care vor gasi aici o mie de pretexte ca sa si sporeasca placerile.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca
Cartea Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca - Pino Correnti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bucataria lumii - Smaranda Sburlan Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Smaranda Sburlan
0,00 lei
Cocteiluri celebre si povestile lor - Ioana Irimiea Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Ioana Irimiea
39,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie