Ciinii negri

Ciinii negri - Ian McEwan
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCiinii negri
Comanda acum "Ciinii negri - Ian McEwan" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Traducere din limba engleza si note de Virgil Stanciu Ciinii negri este, poate, cel mai politic dintre romanele lui McEwan. Cartea este construita pe mai multe paliere, tratind in principal angoasele, dilemele, ezitarile intelectualului contemporan confruntat cu spectrele trecutului plin de oroare al lumii in care traieste. Romanul este o superba meditatie asupra modurilor diferite in care oamenii reactioneaza in contact cu tenebrele istoriei. „ Ciinii negri este un adevarat studiu al nobletei fragile a spiritului uman in confruntarea sa cu oroarea si irationalul.” ( The Washington Post Book World ) „Un roman impecabil realizat, despre felul in care reactionam in fata violentei. Ne pune in situatia de a alege intre diverse viziuni asupra evenimentelor, obligindu-ne in acelasi timp sa ne examinam atitudinea fata de arta si viata atunci cind au loc evenimente groaznice.” ( Boston Globe )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ciinii negri
Cartea Ciinii negri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ciinii negri - Ian McEwan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calatoria oamenilor cartii - Olga Tokarczuk Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Olga Tokarczuk
9,31 lei
Douasprezece povestiri calatoare - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
31,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala