Christos in prezent. Contributii la Christologie

Christos in prezent. Contributii la Christologie - Friedrich Benesch
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChristos in prezent. Contributii la Christologie
Comanda acum "Christos in prezent. Contributii la Christologie - Friedrich Benesch" de pe libraria ishop la pretul de 21,22 lei
Descriere carte:
Pornind de la tot ce ne inconjoara si de la realitatea experientelor noastre interioare,F.Benesch, ne reveleaza in aceasta carte "imparatia ascunsa" a lui Dumnezeu pe Pamant.
Ni se arata cum omenirea evolueaza odata cu Cosmosul si cu Pamantul,vietile individuale chiar si cele dificile ori contoversate, castigand noi semnificatii.Dobandim astfel intelegerea faptului ca sfasierea intre servitutile vietii contemporane si nevoile interioare arzatoare poate fi aliniata prin stradania de a urma o cale catre aceasta "imparatie ascunsa".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Christos in prezent. Contributii la Christologie
Cartea Christos in prezent. Contributii la Christologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Christos in prezent. Contributii la Christologie - Friedrich Benesch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul lui Oreste - Oreste Teodorescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Oreste Teodorescu
37,99 lei
Carte de zodii - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
***
5,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric