Cheile secrete ale initierii hermetice

Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian & Miriam Dikol
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCheile secrete ale initierii hermetice
Comanda acum "Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian & Miriam Dikol" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
A revela sfintenia misterelor inseamna a le feri de profanare. Operatiile magice sunt exercitiul unei puteri naturale, dar superioara fortelor obisnuite ale NATURII. Ele sunt rezultatul unei stiinte si ale unei indeletniciri care exalta vointa umana deasupra limitelor comune. Printr-o gimnastica perseverenta si gradata, fortele si agilitatea corpului se dezvolta sau se creaza intr-o masura uimitor de mare. Vrei sa stapanesti peste tine si peste ceilalti, invata sa vrei ! Invata sa vrei, sa afli si sa poti ! Si atunci cand vei afla, invata sa taci, caci tacerea este cea mai mare putere a magului. A vrea, a putea, a afla, a tacea - iata care trebuie sa fie trasaturile initiatului ! Urca cu cea mai mare chibzuiala de la pamant la cer si apoi coboara iarasi pe pamant si strange laolalta puterile lucrurilor superioare si ale celor inferioare. Astfel vei dobandi slava intregii lumi si intunericul se va indeparta de la tine. (Hermes Trismegistus Tabula Smaragdina).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cheile secrete ale initierii hermetice
Cartea Cheile secrete ale initierii hermetice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian & Miriam Dikol" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fiinta, ingeri, martori - Calatorii Atemporali Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Calatorii Atemporali
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational