Cheia succesului: imaginea profesionala

Cheia succesului: imaginea profesionala - Nicolae Mariana; Seitz Victoria
Pret: 26,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCheia succesului: imaginea profesionala
Comanda acum "Cheia succesului: imaginea profesionala - Nicolae Mariana; Seitz Victoria" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
Doriti sa va formati si sa va mentineti o imagine profesionala dinamica, permanent adaptata la cerintele unui mediu de afaceri supus unui continuu proces de evolutie? Fie ca sunteti intreprinzatori privati, manageri din domeniul public ori ... tineri absolventi, Mariana Nicolae si Victoria Seitz isi combina experientele total diferite - una romaneasca, cealalta americana - pentru a va oferi solutii simple, aflate la indemana oricui. Incepand de la primii pasi ce trebuie facuti in vederea formarii unei imagini personale favorabile promovarii ulterioare, pe scara ierarhica, a unui debutant - alegerea vestimentatiei corecte de serviciu, cizelarea artei de comunicare orala si scrisa etc. -, cititorul afla treptat cum poate contribui la imbunatatirea imaginii firmei a carui angajat, director sau patron este. Se pune accentul pe importanta antetului, siglei, logoului si paginii de internet, a comunicatelor si portofoliilor de presa, a redactarii unui articol, a conceperii unei reclame. Nu este neglijata, de asemenea, nici sustinerea onorabila a unui discurs public, foarte important atat pentru consolidarea imaginii personale, cat si a celei institutionale.

Toate acestea, si multe altele, contribuie la gasirea "cheii succesului"! Sfaturile celor doua autoare vor da rezultate garantate daca sunt urmate, ambele avand o bogata experienta in domeniu. Mariana Nicolae este profesor de comunicare in afaceri la Facultatea de Relatii Economice Internationale, Academia de Studii Economice din Bucuresti, si autoare de manuale de comunicare in limba engleza. Victoria Seitz este profesor de marketing la California State University of San Bernardino, a publicat sute de articole despre crearea imaginii, marketing si relatii publice si e invitata la numeroase emisiuni de radio si de televiziune din SUA.

Grafica: Angela Rotaru
Editor: Diana Constantinescu


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cheia succesului: imaginea profesionala
Cartea Cheia succesului: imaginea profesionala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cheia succesului: imaginea profesionala - Nicolae Mariana; Seitz Victoria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tur-retur (Vol. II). Alte convorbiri despre munca in strainatate - Zolt?n Rost?s si Sorin Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Zolt?n Rost?s si Sorin Stoica
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera