Cheia fulgerului

Cheia fulgerului  - Jon Berkeley
Pret: 52,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCheia fulgerului
  • Autor: Jon Berkeley
  • Editura: Corint Junior
  • Colectia: Fantasy/fictiune pentru tineret
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 973-128-342-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 384
  • Format carte: 15 x 23 cm
Comanda acum "Cheia fulgerului  - Jon Berkeley" de pe libraria ishop la pretul de 52,16 lei
Descriere carte:
Acum, ca Miles Miercuri a descoperit legatura sa cu magicul Ou al Tigrului, iata-l la carma unei calatorii fantastice. Hotarat sa recupereze piatra furata si sa elibereze sufletul captiv din aceasta, Miles porneste la drum alaturi de Micuta, un Inger al Cantecului, si de exploratorul orb si sarcastic Baltinglass al Arabiei. }inta calatoriei lor se afla dincolo de mare si desert, in casa matusii sale, Nura, care poate fi unica lor speranta de a elibera adevarata putere a Oului.

Calatoria le este insa presarata cu aventuri si catastrofe aproape fatale ? de la zborul in inaltul cerului pe o goeleta la intalnirea cu maestrul nebun de manej, Marele Cortado, si natangul sau tovaras, doctorul Tau-Tau. Dar cel mai mare pericol vine din partea unui malefic Inger al Somnului care a coborat din Regat pentru a pune mana pe Ou si a pune capat vietii lui Miles. Va putea oare Miles sa descopere secretele ascunse in Ou si sa infrunte Regatul? Si, mai presus de toate, isi va putea aduce oare tatal inapoi?

Ultimul volum captivant al Aventurilor lui Miercuri incheie minunatele calatorii ale lui

Miles Miercuri si cautarea secretelor ce i-ar putea dezvalui adevarata sa identitate.

Jon Berkeley s-a nascut la Dublin pe vremea cand hainele nu aveau revere, iar omul inca nu pasise pe Luna. Mai bine de douazeci de ani, Jon a fost grafician liber-profesionist, iar de curand a inceput sa scrie. Este autorul si ilustratorul povestii Chopsticks, despre prietenia dintre un soarece si un dragon. A ilustrat si diverse carti publicate de alti autori. Jon a trait si a lucrat in orase ca Sydney, Hong Kong, Londra si Dublin, iar acum locuieste intr-un orasel din Catalunia, impreuna cu sotia sa, Orna, si cei cinci copii ai lor, un caine si un numar tot mai mare de pisici. Este autorul volumelor Palatul Rasului si Oul Tigrului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cheia fulgerului
Cartea Cheia fulgerului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cheia fulgerului - Jon Berkeley" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nuvele - Ioan Slavici Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Ioan Slavici
10,00 lei
Proza Vol Ii - Alecsandri Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Alecsandri Vasile
9,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura