Celebrul animal

Celebrul animal - Catalin Lazurca
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCelebrul animal
Comanda acum "Celebrul animal - Catalin Lazurca" de pe libraria ishop la pretul de 18,52 lei
Descriere carte:
Prefata de Mircea Mihaies. „Catalin Lazurca poseda indiscutabilul atu de a cuceri de la primele rinduri. Cartea debuteaza cu un autoportret al personajului narator: un ins oarecare, minat de marunte contradictii si puerile paradoxuri, aflat intr-un moment de cumpana al vietii. La treizeci si unu de ani, lovit de impotenta, parasit de amanta, cu proiectele existentiale si intelectuale ruinate, Adrian Viorescu incearca sa-si regaseasca identitatea povestind fabuloasa istorie a unui grup de artisti dezabuzati, autointitulat Celebrul animal . Povestasul reface istoria gruparii anarhico-literare alcatuita dintr-o suma de autori din Arad si prietenii lor apropiati. Treptat, miza culturala este inlocuita de miza existentiala: naratorul se indragosteste de sotia lui Catalin Lazurca, aceasta, la rindu-i, dupa o excursie in Europa, se inamoreaza mortal de lesbiana Andreea care, fireste, era de mai multa vreme curtata de poetul Vasile Leac, membru proeminent al grupului Celebrul animal ... In acest punct al naratiunii, romanul devine o radiografie a unui oras straniu din tranzitia romaneasca, in care drogurile, alcoolul, sexul, vulgaritatea, violenta si nebunia par sa fi pus stapinire pe lume.” – (Mircea Mihaies)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Celebrul animal
Cartea Celebrul animal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Celebrul animal - Catalin Lazurca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cheful nu se organizeaza, vine de la sine - Mariana Gorczyca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mariana Gorczyca
15,68 lei
A doua moarte - Eugen Ovidiu Chirovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Eugen Ovidiu Chirovici
34,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana