Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa

Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa - Gabriel Liiceanu
Pret: 27,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa
Comanda acum "Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa - Gabriel Liiceanu" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
"Cred ca in mai toate familiile exista cate un om deosebit, unul al carui spirit trebuie onorat prin evocarea lui perioA­dica. Si pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de repere vii, acest om, atunci cand exista, nu trebuie ... pierdut niciodata din memoria urmasilor. Lucrul nici macar nu e foarte greu de facut. Adevarul e ca, de la o varsta incolo, incepem sa ne tragem indarat; scurtandu-se, timpul vietilor noastre cere sa fie imbo gatit cu viata celor care ne-au precedat. Sau poate, pentru ca in curand nu vei mai fi, te intorci spre cei care nu mai sunt?" ( Gabriel Liiceanu )

"Fapt e ca incepi sa-ti dezgropi parintii, sa-ti fortezi memoria pentru a scoate la suprafata pana si lucrurile cele mai marunte pe care le-ai trait cu ei. Viata ta nu-ti mai ajunge. Treci apoi dincolo de ei. Iti cauti bunicii si regreti ca, ignorand nevoia aceasta care avea sa vina, n-ai stiut sa-ti descosi parintii despre parintii lor.
Nefacand-o, ai senzatia ca ai pierdut definitiv posibila prelungire a vietii tale in trecut. Socotita in Atimpul generatiilorA, viata ta este mai scurta. Ai ratat linia dreapta care conducea catre secretul fiintei tale. N-ai sa afli niciodata care dintre stramosi si-a turnat viitorul in tine." ( Gabriel Liiceanu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa
Cartea Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele trei norme ale mamei - Prajitura interzisa - Gabriel Liiceanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stiinta de a deveni bogat (audio book) - Wallace D. Wattles Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Wallace D. Wattles
24,70 lei
La tiganci - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Mircea Eliade
27,00 lei
Pusca de vanatoare (audiobook) - Inoue Yasushi Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Inoue Yasushi
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks