Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata

Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata - Megan Gressor & Kerry Cook
Pret: 28,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata
Comanda acum "Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata - Megan Gressor & Kerry Cook" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
O minunata antologie a celor mai frumoase si celebre povesti de dragoste din toate timpurile, cu personaje carismatice, fapte iesite din comun, vremuri zbuciumate. 38 de povesti ale unor cupluri celebre, intamplari fascinante ce se ... intind peste veacuri si continente. Imparati, regi si regine, presedinti, legende ale ecranului si artisti, politicieni si luptatori pentru libertate si-au pus amprenta asupra vietii si a iubirii - o lectura irezistibila!
Printre povestile din acest volum se numara cele dintre: Bonnie si Clyde, Heloise si Abelard, Henric al VIII-lea si Anne Boleyn, Grace Kelly si Printul Rainier de Monaco, Roman Polanski si Sharon Tate, Dorothy Stratten (fata din posterul Playboy) si regizorul Peter Bogdanovich, Judy Garland si Vicente Minelli s.a.

Megan Gressor si Kerry Cook sunt doua surori din Sydney care impartasesc de multa vreme fascinatia fata de istoria dragostei.
Megan Gressor este jurnalista, redactor si critic. Este autoarea a sase carti non-fictionale.
Kerry Cook este profesoara, scenarista de televiziune si autoarea unui roman si a trei lucrari non-fictionale. Cele mai frumoase povesti de dragoste este cea de-a doua lor carte din aceasta serie, urmand culegerii de povesti de dragoste, An Affair to Remember .


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata
Cartea Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata - Megan Gressor & Kerry Cook" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Printesa - Elizabeth Thornton Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Elizabeth Thornton
12,35 lei
Unde esti? - Marry Higgins Clark Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Marry Higgins Clark
26,60 lei
Fii Ducesei - Carla Montes Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Carla Montes
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste